Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

FAQ   |   Kontakty

Zásady ochrany osobných údajov

Spoločnosť: AVS Nové Technológie, s.r.o.
Sídlo: Kuzmányho 905/5, 017 01 Považská Bystrica
IČO: 36 760 714
Spoločnosť s ručením obmedzeným zapísaná v OR Okresného súdu Trenčín v oddiele sro vložka číslo: 17705/R

Sme prevádzkovateľom webovej stránky na doméne www.avsnt.sk a odvodených doménach (subdoménach) (ďalej ako „naše stránky“). Na našich stránkach sú použité súbory cookies a ďalšie technológie sledovania, aby sme návštevníkom našich stránok poskytovali najlepší užívateľský zážitok a plne funkčné webové stránky.

Čo sú to cookies

Súbory cookies využívajú skoro všetky webové stránky. Viac podrobností o súboroch cookies nájdete tu. Používanie súborov cookies nie je v rozpore so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko sa ich používaním nezhromažďujú žiadne osobné údaje. Cookies sa nachádzajú vo vašom zariadení a nie sú poskytované tretím stranám. Podľa GDPR a zákona č.18/2018 má každý používateľ webových stránok právo súhlasiť, alebo nesúhlasiť s ukladaním súborov cookies do zariadenia.

Nastavenie a odmietnutie súborov cookies

Nastavenia a odmietnutie súborov cookies nastavíte prostredníctvom internetového prehliadača.

Ako nastaviť súbory cookies v internetovom prehliadači

Kliknutím na nasledovné odkazy nájdete jednotlivé nastavenia pre najpoužívanejšie internetové prehliadače:

Google Chrome
Internet Explorer
Edge
Vivaldi
Mozilla Firefox
Safari

Čo zhromažďujeme a uchovávame – prihláška na kurz

Počas vašej návštevy na našich webových stránkach budeme zaznamenávať:

  • Kurzy ktoré ste si prezerali: tento údaj je používaný napr. na zobrazenie naposledy videných školení.
  • Poloha, IP adresa a typ prehliadača: toto využívame na skvalitňovanie poskytnutých služieb v daných lokalitách.

Pri prihlásení na kurz, od Vás požadujeme: meno, priezvisko, adresu (fakturačná adresa), e-mailová adresa, telefónne číslo, a ďalšie voliteľné údaje. Tieto údaje použijeme na účely, ako napríklad:

  • Spracovanie vašej prihlášky.
  • Odpovedanie na vaše požiadavky, zrušenie prihlášky na kurz, vrátane refundácií a sťažností.
  • Spracovanie platieb a ochrana pred podvodom.
  • Dodržiavanie všetkých zákonných povinností.
  • Pomáhate nám zlepšovať našu ponuku služieb.
  • Zasielanie marketingových oznámení, ak sa rozhodnete ich odoberať.

Všeobecne uchovávame informácie na nevyhnutnú dobu a v súlade so zákonnou povinnosťou.

Ochrana osobných údajov – kontaktný formulár

Odoslaním kontaktného formulára prevádzkovateľovi potvrdzujete a udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov: meno, telefónne číslo a e-mail. Súhlas so spracúvaním osobných údajov udeľujete na účel, ktorý zahŕňa poskytovanie kvalitných služieb. Ste si vedomí, že právnym základom spracúvania osobných údajov na uvedený účel je Váš súhlas. Tento súhlas udeľujete na nevyhnutnú dobu od jeho udelenia.

Kto v našom tíme má prístup k osobným údajom

Správca webových stránok, administrátori, členovia nášho tímu majú prístup k informáciám, ktoré poskytnete:

  • Informácie o prihláške, kde, kedy a ako sa chcete vzdelávať.
  • Informácie o zákazníkovi poskytnuté v prihláške.

Členovia nášho tímu majú prístup k informáciám, ktoré pomáhajú spracovávať prihlášky, reklamácie a venovať sa vašim otázkam.

Čo zdieľame s ostatnými

  • Hotjar Form Analysis & Conversion Funnels – Analýza výkonnosti predajných kanálov.
  • Google Analytics – Informácie o používaní našich web stránok. Analýza výkonnosti predajných kanálov. Personalizácia reklám a relevantné cielenie reklamy.
  • Facebook – Personalizácia obsahu, reklám a relevantné cielenie reklamy.
  • Technické cookies – Dôležité pre základnú funkčnosť redakčného systému a celej web stránky.

Tieto informácie sú zdieľané s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri vykonávaní našich služieb vo vzťahu k Vám. Na základe týchto údajov Vás však nie je možné osobne identifikovať.

Newsletter

Mená a emailové adresy sú uchovávané v službe Mailchimp. Ich zásady ochrany osobných údajov nájdete tu.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.